Prijava za Kreativne muzičke radionice

Prijavljivanje za Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ za školsku 2021/22. godinu je u toku. Sa radom počinjemo 4. oktobra, u prostoru vrtića „Duga“ u Novom Sadu.

Detaljnije o programima, rasporedu, upisu i ceni možete pročitati klikom na sledeći link: KMR „Družiciranje“.

Popunjavanjem elektronske pristupnice koja se nalazi u produžetku ove stranice smatramo da ste pročitali i prihvatate Statut i Ugovor. Ugovor se šalje po prijemu registracije, a potpisuje se na prvoj Kreativnoj muzičkoj radionici.

Izjava o privatnosti: Vaše podatke nećemo deliti drugim licima, niti ćemo navedene podatke prenositi drugim licima, odavati ili na neki drugi način ustupati.

Elektronska pristupnica/registracija za Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“:

 

Podaci o detetu

(polaznici KMR "Družiciranje" dobijaju besplatno majicu)
(ukoliko dete ima neke zdravstvene probleme (hronične bolesti, alergije) ili potrebe koje se mogu karakterisati van uobičajenih, molimo do to upišete ovde)

Podaci o roditeljima

* * * * *

* * * * *

* * * * *

Knjiga utisaka

Kako bismo što bolje unapredili rad u Kreativnim muzičkim radionicama "Družiciranje", važno nam je da saznamo Vaše mišljenje i mišljenje Vašeg deteta o našim Radionicama (da li ste zadovoljni sadržajem, dinamikom rada, terminima...). Ukoliko imate neke predloge, kritike ili sugestije, molimo Vas da upišete i to. Hvala 🙂

Svoj komentar o Družiciranju možete postaviti i javno, na našoj stranici za utiske: Knjiga utisaka.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu 🙂

Comments are closed.