Kreativne muzičke radionice

Prijava za KMR „Družiciranje“ otvara se klikom na sledeći link: PRIJAVA za KMR „Družiciranje“ 2018/19

NOVO: od septembra 2018. godine počinjemo i sa Kreativnim muzičkim radionicama „Družiciranje 2.0“ – za sve od 7 do 77 godina 🙂 Na ovim radionicama polaznici će biti u mogućnosti da nauče da sviraju svoj omiljeni instrument. Za informacije nas možete kontaktirati i telefonom (062/962-12-90)

Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ otvorene su za sve ljubitelje muzike uzrasta od 4 do 6 godina, a od septembra 2018. na muzičkim radionicama „Družiciranje 2.0“ mogu nam se pridružiti i deca, mladi i odrasli uzrasta od 7 do 77 godina 🙂 

Cilj Kreativnih muzičkih radionica „Družiciranje“ je stvaranje ljubitelja muzike koji razumeju i mogu da prate muzičke događaje primerene svom uzrastu. Sa decom se, putem didaktičkih igara, brojalica i pesmica radi na savlađivanju osnovnih muzičkih pojmova, razvijanju muzičkog sluha i memorije, ovladavanju vokalnim aparatom i razvijanju vokalnog ambitusa.

Na zanimljiv način deci se predstavljaju muzički instrumenti, upoznajemo ih sa životima poznatih kompozitora umetničke muzike, kao i sa muzičkim delima primerenim njihovom uzrastu. Sa polaznicima kreativnih muzičkih radionica priređuju se i koncerti (u oktobru, u decembru, u maju i početkom juna). U dogovoru sa roditeljima, posećujemo i Srpsko narodno pozorište, gde deca imaju prilike da gledaju muzičko-scenska dela prilagođena njihovom uzrastu.

DRUŽICIRANJE 2.0

Od septembra 2018. godine počinjemo i sa Kreativnim muzičkim radionicama „Družiciranje 2.0“ – za sve ljubitelje muzike koji imaju 8 ili više godina. Cilj i ideja ovih radionica je prvenstveno zajedničko muziciranje. Naši najmlađi polaznici biće u mogućnosti da isprobaju sve grupe instrumenata i da nauče da sviraju svoj omiljeni instrument, a oni koji već sviraju biće u prilici da na časovima kamerne muzike spoznaju radost zajedničkog muziciranja. Za one koji vole da pevaju, tu je i hor „Družiciranja“.

U zavisnosti od programa, Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ održavaju se jednom ili dva puta nedeljno po 45 minuta, u prostoru Družiciranja (Ilije Ognjanovića 1, Novi Sad). Radionice vode dva profesora sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom – Ana Kovačić i Marija Đokić, a upis je moguć tokom cele godine.

UPIS I CENA

Upis na Kreativne muzičke radionice iznosi 600,00 dinara. Mesečna nadoknada zavisi od izabranog programa:

U zavisnosti od želje polaznika, moguć je i dogovor za individualne časove instrumenta.

Za drugo dete iz iste porodice uplaćuje se 10% manje

RASPORED RADA  (2018/19)

Sa Kreativnim muzičkim radionicama počinjemo 17. septembra i radimo do 15. decembra. Drugo pologudište počinjemo polovinom januara i završavamo u prvoj nedelji juna. Planirana su po dva koncerta u svakom semestru.

Raspored grupne nastave:

NAPOMENA: Raspored za časove instrumenta za Nivo 4 pravi se u dogovoru sa roditeljima, nakon upisa polaznika.

PODACI ZA UPLATU

  • primalac: UG „Družiciranje“
  • svrha uplate: Uplata po Ugovoru (za KMR)
  • tekući račun: 340-11010209-34, kod ERSTE banke
  • poziv na broj 2018-2019

Više informacija možete dobiti pozivanjem broja 062/962-12-90 ili 063/667-959.

Za prijavu, kliknite na sledeći link:  PRIJAVA za KMR „Družiciranje“ 2018/19

 

Više o radionicama možete pogledati klikom na sledeće linkove:

 Delić atmosfere sa naših radionica:

Comments are closed