Kreativne muzičke radionice

Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ otvorene su za sve ljubitelje muzike uzrasta od 4 do 6 godina.

Cilj Kreativnih muzičkih radionica „Družiciranje“ je stvaranje ljubitelja muzike koji razumeju i mogu da prate muzičke događaje primerene svom uzrastu. Sa decom se, putem didaktičkih igara, brojalica i pesmica radi na savlađivanju osnovnih muzičkih pojmova, razvijanju muzičkog sluha i memorije, ovladavanju vokalnim aparatom i razvijanju vokalnog ambitusa.

Na zanimljiv način deci se predstavljaju muzički instrumenti, upoznajemo ih sa životima poznatih kompozitora umetničke muzike, kao i sa muzičkim delima primerenim njihovom uzrastu. Sa polaznicima kreativnih muzičkih radionica priređuju se i koncerti (u oktobru, u decembru, u maju i početkom juna). U dogovoru sa roditeljima, posećujemo i Srpsko narodno pozorište, gde deca imaju prilike da gledaju muzičko-scenska dela prilagođena njihovom uzrastu.

Od septembra 2018. godine počeli smo i sa Kreativnim muzičkim radionicama „Družiciranje 2.0“ – za sve ljubitelje muzike koji imaju 8 ili više godina. Cilj i ideja ovih radionica je prvenstveno zajedničko muziciranje. Samo na našim radionicama polaznici su u mogućnosti da u toku jedne školske godine isprobaju različite instrumente, kako bi se što lakše odlučili za onaj koji je pravi za njih. Oni koji već sviraju mogu nam se pridružiti na radionicama kamerne muzike, kako bismo uživali u zajedničkom muziciranju. Za one koji vole da pevaju, tu je i hor „Družiciranja“.

U zavisnosti od programa, Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ održavaju se jednom ili dva puta nedeljno po 45 minuta. Radionice vode dva profesora sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom – Ana Kovačić i Marija Đokić, a upis je moguć tokom cele godine.

UPIS I CENA

Upis na Kreativne muzičke radionice iznosi 600,00 dinara, a mesečna nadoknada iznosi 2800,00 dinara.

 

U zavisnosti od želje polaznika, moguć je i dogovor za individualne časove instrumenta.

Za drugo dete iz iste porodice uplaćuje se 10% manje

RASPORED RADA

Sa Kreativnim muzičkim radionicama počinjemo 16. septembra i radimo do 14. decembra. Drugo pologudište počinjemo polovinom januara i završavamo u prvoj nedelji juna. 

 

PODACI ZA UPLATU

  • primalac: UG „Družiciranje“
  • svrha uplate: Uplata po Ugovoru (za KMR)
  • tekući račun: 340-11010209-34, kod ERSTE banke
  • poziv na broj 2019-20

Više informacija možete dobiti pozivanjem broja 062/962-12-90 ili 063/667-959.

Za prijavu, kliknite na sledeći link:  PRIJAVA za KMR „Družiciranje“

Više o radionicama možete pogledati klikom na sledeće linkove:

 Delić atmosfere sa naših radionica:

Comments are closed.