O Družiciranju

Društvo ljubitelja muzike „DRUŽICIRANJE“ je Udruženje građana, koje je osnovano radi ostvarivanja ciljeva i aktivnosti u oblasti muzičkog obrazovanja, a naročito radi promovisanja umetničke muzike kod dece i mladih, kroz kreativne muzičke radionice. Sam naziv „Družiciranje“ prestavlja kombinaciju dve reči – druženje i muziciranje, što nekako i najbolje opisuje aktivnosti i raspoloženje na našim radionicama.

Osnivač Udruženja je Marija Đokić, prof. klavira i klavirski saradnik u MŠ „Isidor Bajić“.

Za članove „Družiciranja“ svakog leta organizujemo muzički kamp, koji je namenjen deci i mladima uzrasta od 8 do 18 godina. Više o kampu možete pročitati klikom na sledeći link: Letnji kamp „Družiciranje“

Od septembra 2015. godine, uz saradnju i na inicijativu koleginice Ane Kovačić, pokrenuli smo i Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“, koje su namenjene deci uzrasta 4, 5 i 6 godina. Muzičke radionice se odvijaju u Novom Sadu, a nešto više o tome možete pročitati klikom na sledeći link: Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“.

Upis novih članova moguć je u toku cele godine, a član Udruženja može postati svako punoletno lice, kao i deca i mladi od 8 do 18 godina, sa ili bez muzičkog predznanja, uz overen potpis roditelja, koji prihvati Statut Udruženja

Članstvo u ”Družiciranju” obnavlja se godišnje i traje od 1. septembra tekuće do 31. avgusta naredne godine. Visina mesečne članarine iznosi 4400,00 dinara. Uplatom celokupne godišnje članarine stiče se pravo na besplatno učešće u letnjem kampu „Družiciranje“. Ukoliko se iz iste porodice prijavi dvoje ili više dece, iznos godišnje članarine za svako dete iz te porodice umanjuje se za iznos jedne mesečne članarine.

Broj mesta u letnjem kampu je ograničen, a rezervacija mesta podrazumeva uplatu 20% od ukupne godišnje članarine.

Članovi Udruženja „Družiciranje“ imaju pravo na:

  • učešće u svim koncertima u organizaciji Družiciranja;
  • jednu majicu za zvaničnim znakom udruženja Družiciranje;
  • snimak svih koncerata u organizaciji udruženja Družiciranje na kojima su učestvovali;
  • savetodavnu i stručnu pomoć iz oblasti umetničke muzike u toku cele školske godine.

Članarina se uplaćuje na žiro-račun Udruženja „Družiciranje“, a podaci su sledeći:

  • primalac: UG Društvo ljubitelja muzike „Družiciranje“, Novi Sad
  • svrha uplate: Uplata članarine
  • tekući račun: 340-11010209-34, kod ERSTE banke

Za prijavu, kliknite na link ispod:

 

Comments are closed.