Družiciranje na Rudniku

Posle pauze od 3 godine, koju smo napravili zbog virusa koji je zahvatio celu planetu, letnji muzički kamp ”Družiciranje” održali smo od 17. do 24. avgusta 2023. godine, na opštu radost kako predavača, tako i dece.

Polazak iz Novog Sada

Ovog leta boravili smo u hotelu ”Kraljica”, koji se nalazi na planini Rudnik, koja je još 1922. godine proglašena za vazdušnu banju.

Kao i ranijih puta, i sada smo u kampu imali puno različitih radionica. Najveći deo vremena proveli smo u zajedničkom sviranju i pevanju, ali bilo je tu i slikanja muzike, upoznavanja opere, igrali smo Igre bez granica, testirali svoje znanje u kvizu ”Ko zna – zna”, uživali u bazenu, na sportskim terenima, u šetnji, … i, uz sve to, odlično se pripremili za završni koncert.

I ove godine je na kampu važilo pravilo da deca mogu da koriste mobilni telefon samo sat vremena dnevno. Kada im je tek saopšteno ovo pravilo, bilo je blagog negodovanja, ali smo nakon toga ubrzo došli do situacije da neki i zaborave na telefon 🙂

Najlepše od svega je što, iako je na kampu bilo dece od 7 do 18 godina, svi su se jako lepo družili i pomagali jedni drugima kad god je trebalo.

U nastavku možete pogledati delić atmosfere sa muzičkih radionica, a u narednim člancima moći ćete da vidite i ostale slike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *