Kreativne muzičke radionice

Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ otvorene su za sve ljubitelje muzike uzrasta od 4 do 8 godina.

Cilj Kreativnih muzičkih radionica „Družiciranje“ je stvaranje ljubitelja muzike koji razumeju i mogu da prate muzičke događaje primerene svom uzrastu. Sa decom se, putem didaktičkih igara, brojalica i pesmica radi na savlađivanju osnovnih muzičkih pojmova, razvijanju muzičkog sluha i memorije, ovladavanju vokalnim aparatom i razvijanju vokalnog ambitusa.

Na zanimljiv način deci se predstavljaju muzički instrumenti, upoznajemo ih sa životima poznatih kompozitora umetničke muzike, kao i sa muzičkim delima primerenim njihovom uzrastu. Sa polaznicima kreativnih muzičkih radionica priređujemo i koncerte (u oktobru, u decembru, u maju i početkom juna), a u dogovoru sa roditeljima, posećujemo i Srpsko narodno pozorište, gde deca imaju prilike da gledaju muzičko-scenska dela prilagođena njihovom uzrastu.

Kreativne muzičke radionice „Družiciranje“ održavaju se dva puta nedeljno po 45 minuta, u prostoru vrtića „Duga“, u Novom Sadu (Lukijana Mušickog 8). Radionice vode profesori sa dugogodišnjim pedagoškim iskustvom – Ana Kovačić i Marija Đokić, a upis je moguć tokom cele godine.

RASPORED RADA u školskoj 2020/21. godini

Sa Kreativnim muzičkim radionicama počinjemo 14. septembra i radimo do 15. decembra. Drugo pologudište počinjemo 18. januara i završavamo u prvoj polovini juna. 

UPIS I CENA

Upis na Kreativne muzičke radionice iznosi 600,00 dinara, a mesečna nadoknada iznosi 3000,00 dinara. Prvi čas je besplatan.

U zavisnosti od želje polaznika, moguć je i dogovor za individualne časove instrumenta.

Za drugo dete iz iste porodice uplaćuje se 10% manje

PODACI ZA UPLATU

  • primalac: UG „Družiciranje“
  • svrha uplate: Uplata po Ugovoru (za KMR)
  • tekući račun: 340-11010209-34, kod ERSTE banke
  • poziv na broj 2020-21

Više informacija možete dobiti pozivanjem broja 062/962-12-90 ili 063/667-959.

Za prijavu, kliknite na sledeći link: 

 Više o našim radionicama možete pogledati klikom na sledeće linkove:

Comments are closed.