Letnji kamp „Družiciranje“

Letnji kamp "Družiciranje" je muzički kamp, obogaćen raznim sportsko-rekreativnim, kao i edukativnim sadržajima. Namenjen je deci i mladima uzrasta od 8 do 16 godina. Naš muzički kamp specifičan je po tome što u njemu, pored dece koja već umeju da sviraju, mogu da učestvuju i deca koja još ne znaju da sviraju, ali bi možda volela da probaju.

Pored kamernog muziciranja, u okviru letnjeg kampa realizuju se i sledeći seminari:

Polaznici seminara, pored 3 individualna časa izabranog instrumenta, učestvuju i u ostalim aktivnostima i radionicama u kampu.

Najveći deo vremena u kampu je posvećen zajedničkom muziciranju, ali organizujemo i druge aktivnosti: Zanimljiva muzika (interaktivne radionice o kompozitorima, njihovim delima i o muzičkim instrumentima), vokalna tehnika, slikanje muzike, zapisivanje muzike na računaru, Zdravim telom do lepše muzike (različite sportske aktivnosti), Kviz znanja "Ko zna - zna!", završni koncert polaznika letnjeg muzičkog kampa.

Drugi deo programa odnosi se na pedagoško-psihološko rad i aktivan odmor: lepo ponašanje (bonton), prava, odgovornosti, obaveze, solidarnost, tolerancija, timski rad, aktivno slušanje, nenasilna komunikacija. Pedagoško-psihološke radionice sprovode se u pauzama između časova, tokom čitavog dana, a organizujemo i zajedničke izlete, u bližoj okolini kampa.

U večernjim časovima organizujemo tematske filmske večeri, karaoke žurke, maskenbal, potragu za blagom.. Edukaciju i pedagoško-psihološki rad sa decom sprovode stručno osposobljena lica, a sve vreme u kampu sa nama je i pedijatar.

*Napomena: polaznici seminara imaju 3 časa glavnog instrumenta i 4 časa kamerne muzike.

**Završni koncert biće održan u Novom Sadu.

Termin i lokacija:

Letnji muzički kamp "Družiciranje" održava se u obično krajem juna-početkom jula, na planini Gučevo, u odmaralištu "Ester" (link ka mapi ). Letnji kamp koji je trebalo da bude održan početkom jula 2020. godine otkazan je zbog aktuelne situacije.

Broj polaznika u Kampu "Družiciranje" je ograničen*, a više informacija možete dobiti i pozivanjem broja 062/962-12-90.

 

Cena i popusti

Cena kampa je 12 mesečnih članarina u iznosu od 2800,00 dinara (ukupno 33600,00 dinara). Članarina se može plaćati u ratama ili odjednom, pre dolaska u kamp (celokupnu članarinu je potrebno uplatiti najkasnije dva dana pre polaska u kamp, kako bi se ostvario uslov za učestvovanje u letnjem kampu). Ova članarina obuhvata:

 • prevoz na relaciji Novi Sad - Gučevo - Novi Sad
 • pun pansion (smeštaj + 3 glavna obroka i 2 užine) u trajanju od 7 dana/6 noćenja
 • sve radionice i časove predviđene programom (program letnjeg muzičkog kampa)
 • majicu sa znakom "Družiciranja"
 • diplomu.

U kampu deci nije potreban novac - sve je obezbeđeno. Pokriveni su i troškovi osiguranja, kao i briga i 24-tvoročasovni medicinski nadzor lekara.

 

POPUST od 10% na ukupnu cenu godišnje članarine ostvaruju:

 • svi članovi koji rezervišu mesto u kampu do 31. decembra 2019. godine (rezervacija podrazumeva uplatu dve mesečne članarine za Družiciranje);
 • svi članovi koji uplate celokupnu godišnju članarinu do 31. maja 2020. godine;
 • drugo dete iz iste porodice;
 • Akcija „U društvu je lepše“ – dovedi druga ili drugaricu koji još nisu bili u našem kampu i ostvarite pravo na popust od po 10%

(popusti se ne sabiraju)

Podaci za uplatu:

 • Svrha uplate: Uplata članarine za [ime deteta]
 • Primalac: UG "Družiciranje"
 • Tekući račun: 340-11010209-34 (kod Erste banke)

Delić atmosfere sa kampa 2019:

A kako nam je bilo prethodnih godina, možete pogledati i klikom na sledeće linkove:

 

_________________

* u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, grupa će biti otkazana.

Comments are closed.