Srećno i raspevano

Prethodna godina bila je vrlo dinamična u Družiciranju: održali smo 6 koncerata, 5 radionica i sedmodnevni letnji kamp! 🙂

Nakon divne saradnje sa vrtićem „Maštolend“, od septembra 2018. godine nastavili smo sa radom u svom prostoru – u samom centru Novog Sada (Ilije Ognjanovića 1).

Pored već poznatih Kreativnih muzičkih radionica za decu uzrasta od 4 do 6 godina, pokrenuli smo i nešto novo: sviranje različitih instrumenta u jednoj školskoj godini. Naime, primetili smo da deca obično ne mogu da se odluče samo za jedan instrument koji bi svirali, pa smo želeli da im damo priliku da u jednoj školskoj godini isprobaju sviranje na više različitih instrumenata, kako bi se lakše odlučili. Časove instrumenta drže profesori sa višegodišnjim pedagoškim iskustvom, a nastava je i ovde grupna – na jednom času zajedno svira dvoje ili troje polaznika. 

Od septembra ove godine pokrenuli smo još nešto novo: radionice kamerne muzike i hora, koje su namenjene deci i mladima koji već sviraju neki instrument, ali nemaju priliku za neko zajedničko muziciranje ili su završili muzičku školu i upisali nešto drugo, a vole i žele da nastave sa sviranjem instrumenta.

Pošto smo imali i roditelje zainteresovane za učenje sviranja instrumenta, pokrenuli smo i časove instrumenta za odrasle. Znamo da nikada nije kasno za početak učenja bilo kog instrumenta, a to se sada pokazalo i u praksi 🙂

Godina koja je pred nama donosi nam 365 novih dana, 365 praznih listova koje tek treba ispisati i ispuniti. Mi se već pripremamo za novi letnji kamp (prijave su u toku), a u toku je i prijava za nove polaznike Kreativnih muzičkih radionica svih nivoa.

Želimo vam da ovih 365 dana iskoristite na najbolji mogući način, da budete okruženi ljudima koje volite i koji vas vole, da vas uvek prati muzika koja podiže dobro raspoloženje i da u svakom danu imate bar jedan povod za onaj najiskreniji osmeh! 🙂

Kao novogodišnji poklončić, pripremili smo za vas nekoliko sličica koje možete koristiti na svom telefonu. Da biste preuzeli sličicu, potrebno je da:

  1. kliknete na nju levim klikom (kako bi se otvorila u punoj veličini),
  2. a zatim da na sliku pune veličine kliknete desnim klikom i u padajućem meniju izaberete opciju Save image as…

Uživajte! 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *