Seminar saksofona

Pozivamo Vas na treći po redu Zimski masterclass saksofona u Novom Sadu u organizaciji prof. Darka Davidovića (MŠ „Josip Slavenski”, Novi Sad) i prof. Sandre Dropo Ramaji (MŠ „Isidor Bajić”, Novi Sad).

Masterclass je namenjen učenicima osnovnih i srednjih muzičkih škola kao i  studentima saksofona, koji žele da prošire i dopune svoje znanje.

Zimski masterclass će se održati u periodu od 24. do 26.02.2023. godine u Muzičkoj školi „Isidor Bajić” , Bul. Cara Lazara br. 67 u Novom Sadu.

Plan i program masterclass-a uključuje

  • 3 individualna časa (od 30 minuta ili od 45 minuta),
  • probe sa klavirskim saradnikom,
  • rad u kamernim ansamblima i u orkestru saksofona,
  • mogućnost malog servisa instrumenta,
  • kao i kupovinu opreme i potrošnih materijala za saksofon.

Pasivnim polaznicima omogućeno je praćenje celokupne nastave besplatno. 

Svečani završni koncert biće održan 26. februara 2023. godine, kada će svim polaznicima biti uručene diplome – potvrde o učešću, kao i zahvalnice nastavnicima i profesorima čiji su đaci pohađali masterclass.

Zimski masterclass saksofona je takođe pogodan i za razmenu iskustava pedagoga, novih saznanja o svemu vezanom za instrument, potrošne materijale i notnu literaturu.

Koncert predavača i organizatora je planiran za 24. februar, u amfiteatarskoj sali MŠ „Isidor Bajić”, a  ulaz na koncert će biti besplatan za sve koji žele da prisustvuju.

Biografije naših predavača i organizatora možete pogledati klikom na dugme ispod:

Više informacija o zimskom masterclassu saksofona možete dobiti pozivom na broj (+381) 64 19 75 035, a prijavljivanje se vrši popunjavanjem sledećeg upitnika:

Comments are closed.