Dođoh, videh, pobedih! :)

Te subote, 7. jula 2018. godine, kada smo krenuli iz Novog Sada za Gučevo, malo je bilo dece koja su se poznavala od ranije. Neki su viđali jedni druge po gradu ili u školi, par njih poznavalo se sa ranijih kampova, ali za većinu dece ovo je bila prva zajednička avantura. 

Do sledeće subote, 14. jula 2018. godine, njih dvadesetosmoro sviralo je i pevalo na koncertu kao da se znaju godinama! Potpuno je neverovatno kako su se u nepunih 8 dana združili i zbližili zahvaljujući zajedničkoj ljubavi – muzici. Njihovo zajedničko muziciranje bivalo je iz dana u dan sve bolje. U slobodno vreme zajedno su osmislili rođendansku čestitku za drugaricu koju su prvi put upoznali na kampu, združili su se i nastupali i sa drugarima gitaristima iz kampa „School of rock„. U Igrama bez granica dali su sve od sebe da pobedi njihova ekipa, ali su bodrili i igrače drugih ekipa kad je to bilo potrebno. Na radionicama su pažljivo upijali svaku reč, sliku i snimak. Naučili su i kako da slikaju poput impresionista, a na maskenbalu su se tako dobro maskirali da smo većinu jedva prepoznali 🙂

I pored svih ovih dešavanja, i pored toga što neki od njih nikada pre ovog letnjeg kampa nisu svirali, uspeli su da spreme odličan koncert, koji je bio prava nagrada i za nas predavače, a verujem i za roditelje i ostalu publiku. 

U nastavku možete videti snimak i slike sa završnog koncerta ovih divnih mladih umetnika 🙂

Pre, za vreme i posle koncerta:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *