Hoću slobodno vreme!

Obuzdati vreme? Može li se to uopšte?

U današnje vreme, veoma smo često izloženi argumentaciji zašto je umetničko obrazovanje bitno u razvoju pojednica, koje su koristi koje imaju sve uzrasne kategorije, od razvoja fine motorike kod najmlađih, preko psihomotornih terapija, pa čak i do prevencije Alchajmerove bolesti zrelog doba. 

Retko se, međutim, zaviri u dan jednog umetnika.
Muzičari među njima, umetnicima, najozbiljnije su ’zanatlije’. Njihov dnevni ritam podrazumeva svakodnevno kombinovanje velikog broja aktivnosti; to je neophodno, da bi mogli uspeti. 

Iskoristite njihova iskustva, podelite sa njima svoje dileme oko organizacije i upravljanja vremenom. Kako uskladiti školu, učenje, slobodno vreme, hobi, rekreaciju…? Koji su naši skriveni gutači vremena? Može li internet dobiti pozitivan predznak? 

Dođite na našu radionicu i saznajte neke od odgovora. 

Radionica je namenjena svima koji misle da mogu unaprediti svoj dan, koji bi trebali postići više, a ne mogu, onima koji bi želeli pomoći svojoj deci da budu uspešnija, ali i srećnija sa obavezama koje su neminovne. 

Predavač i moderator radionice je Jasna Marković Vujanović, profesor flaute. 

Ulaz je BESPLATAN.

Radionica se odvija u okviru projekta „Muzika kao podrška i utočište“, koji je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *