Letnji kamp „Družiciranje“

Letnji kamp "Družiciranje" je muzički kamp, obogaćen raznim sportsko-rekreativnim, kao i edukativnim sadržajima. Namenjen je deci i mladima uzrasta od 8 do 16 godina. Naš muzički kamp specifičan je po tome što u njemu, pored dece koja već umeju da sviraju, mogu da učestvuju i deca koja još ne znaju da sviraju, ali bi možda volela da probaju.

Broj dece u letnjem muzičkom kampu "Družiciranje" je ograničen jer nam je važno da je jedan predavač brine o maksimalno petoro dece. Zato je važno rezervisati mesto u kampu na vreme.

Najveći deo vremena u kampu je posvećen zajedničkom muziciranju, ali organizujemo i druge aktivnosti: Zanimljiva muzika (interaktivne radionice o kompozitorima, njihovim delima i o muzičkim instrumentima), slikanje muzike, zapisivanje muzike na računaru, Trema? Čemu to služi?, Zdravim telom do lepše muzike (različite sportske aktivnosti), Kviz znanja "Ko zna - zna!", završni koncert polaznika letnjeg muzičkog kampa.

Drugi deo programa odnosi se na pedagoško-psihološko rad i aktivan odmor: lepo ponašanje (bonton), prava, odgovornosti, obaveze, solidarnost, tolerancija, timski rad, aktivno slušanje, nenasilna komunikacija. Pedagoško-psihološke radionice sprovode se u pauzama između časova, tokom čitavog dana, a organizujemo i zajedničke izlete, u bližoj okolini kampa.

U večernjim časovima organizujemo tematske filmske večeri, karaoke žurke, maskenbal, potragu za blagom.. Edukaciju i pedagoško-psihološki rad sa decom sprovode stručno osposobljena lica.

Od 2017. godine, osim letnjeg kampa za kamerno muziciranje, organizujemo i letnji kamp - seminar flaute "Muzički kabinet u prirodi", za mlade flautiste uzrasta od 12 do 18 godina.

U zavisnosti od toga koji program im se više dopada, naši članovi se mogu prijaviti za jedan od dva ponuđena programa:

 1. Kamerno muziciranje (7 - 14. juli 2018.):
  • za decu i mlade uzrasta od 8 do 16 godina;
  • muzičko predznanje jeste poželjno, ali nije obavezno;
  • mesečna članarina u iznosu od 2585,00 dinara;
  • program po danima.
 2. Muzički kabinet u prirodi - seminar flaute (avgust 2018.):
  • za mlade flautiste uzrasta od 12 do 18 godina;
  • mesečna članarina u iznosu od 2070,00 dinara;
  • program po danima.

Cena i popusti

Cena kampa je 12 mesečnih članarina izabranog programa. Članarina se može plaćati u ratama ili odjednom, pre dolaska u kamp (celokupnu članarinu je potrebno uplatiti najkasnije do 5. jula 2018. godine, kako bi se ostvario uslov za učestvovanje u letnjem kampu).

U kampu deci nije potreban novac - sve je obezbeđeno. Pored smeštaja i hrane (tri glavna obroka i dve užine), obezbeđen je i bogat edukativni sadržaj, kao i sportske aktivnosti i aktivan odmor. Pokriveni su i troškovi osiguranja, kao i briga i medicinski nadzor lekara. U kampu deca dobijaju majice, diplome "Družiciranja" i poklon(e) iznenađenja.

 

POPUST od 10% na ukupnu cenu godišnje članarine ostvaruju:

 • svi članovi koji rezervišu mesto u kampu do 31. januara 2018. godine (rezervacija podrazumeva uplatu dve mesečne članarine za Družiciranje);
 • drugo dete iz iste porodice;
 • NOVO: „Drugarski popust“ – dovedi druga ili drugaricu i ostvarite pravo na popust od po 10%

(popusti se ne sabiraju)

Termini i lokacije:

 • letnji muzički kamp "Družiciranje": od 7. do 14. jula 2018. godine - na planini Gučevo, u odmaralištu "Ester" (link ka mapi );
 • letnji seminar flaute "Muzički kabinet u prirodi": avgust 2018. godine - u odmaralištu "Crveni Krst, Bagremara", pored Bačke Palanke (link ka mapi)

Broj polaznika je ograničen*, a više informacija možete dobiti i pozivanjem broja 062/962-12-90.

Kako nam je bilo prethodnih godina, možete pogledati klikom na sledeće linkove:

_________________

* u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, grupa će biti otkazana.

Comments are closed